Missa inte ett besök i hamnstaden Örnsköldsvik

Nu börjar det bli hög tid att spåna inför sommarens husbilssemester i Sverige. Vill du njuta av vacker natur, vandring och kontraster är Höga Kusten och Örnsköldsvik ett bra resmål. Det vackra hamnområdet bjuder på trevligt strosande, inbjudande restauranger och fina båtar.

Häng med för att få de bästa tipsen när du ska semestra med husbil längs Höga Kusten.

Varför Höga Kusten och Örnsköldsvik?

Fördelen med att välja husbil som färdmedel under semestern är framför allt friheten. Du kan enkelt välja helt på egen hand var du stannar och hur länge på en plats. Örnsköldsvik är en stad som bjuder på många kontraster och det är smidigt att semestra här med husbil. Variera semestern med strosande i hamnen och vandring i naturen med klippor och kust i kombination med skog och inland. Här i området finns många alternativ på camping med husbil, både centralt och ute i naturen.

Vill du bara stanna till för dagen är det inga problem eftersom du har många parkeringsmöjligheter i området kring Örnsköldsviks hamn. En dag för att uppleva hamnen och den trevliga stadskärnan innan du beger dig vidare längs Höga Kusten och dess storslagna natur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *